Ecotuincoach
   

Visie op tuinontwerp

Om te komen tot een mooi groenontwerp met de juiste uitstraling waar je optimaal kan genieten, is een goed inzicht nodig in de verschillende elementen die een tuin maken: de verdeling van de ruimte, de verschillende functies, de vele materialen, de planten. Het grootste voordeel van een tuinarchitect is juist dat inzicht.
Een mooie tuin is van onschatbare waarde. Een mooie tuin verhoogt niet alleen de economische waarde van je woning, bedrijf of praktijk, maar hij bepaalt ook de sfeer en uitstraling ervan. En naast een visitekaartje is een mooie tuin er ook om van te genieten. Groen heeft een positief effect op mensen. Redenen genoeg dus om van de tuin iets moois te maken.

De Ecotuincoach wil tuinen realiseren waarin mensen centraal staan. Ze moeten er volop kunnen genieten, ontspannen, spelen, samen zijn ... Een goed tuinontwerp is afgestemd op de wensen van de klant wat stijl en kleuren betreft, wat betreft het gebruik, maar ook wat betreft de tijd die men er aan wil besteden voor het onderhoud.

Om te komen tot een mooi groenontwerp met de juiste uitstraling waar je optimaal kan genieten, is een goed inzicht nodig in de verschillende elementen die een tuin maken: de verdeling van de ruimte, de verschillende functies, de vele materialen, de planten. Het grootste voordeel van een tuinarchitect is juist dat inzicht. Het is iemand die het overzicht houdt en alles zo kan plannen en combineren dat je het maximale uit je tuin kunt halen. De Ecotuincoach wil graag jouw groene droom realiseren!